ABD’den Ödüllü Organik Bal Online Satışta

04-07-2021 17:06
ABD’den Ödüllü Organik Bal Online Satışta

Muhafaza Etmek Önemli

İyi balın tanımını da yapan Ubeydullah Subaşı ”Rakımı yüksek bölgelerden elde edilen bal, kaliteli baldır. Endemik bitkiler açısından zengindir. Rakımı 1000 ile 1500 metrede üretilen bal ile endemik bitkilerin yoğun olduğu, rakım olarak 2 bin metrenin üzerinde üretilen balları bir tutmamak gerekir. Bir balı kaliteli olarak tanımlamak için besin içeriğinin tüm doğallığı ile muhafaza edilmiş olması gerekir” dedi.

Yıllık Üretim Fazla

Honey Leaves 500 kovanı ile tamamen doğal şartlarda yıllık ortalama 2-2,5 ton organik bal üretimi gerçekleştiriyor. Markanın ürün gamında; besin içeriği ve biyolojik aktiviteleri tamamen korunmuş, doğal, katkısız ve organik petek ve süzme karakovan balı bulunuyor. Petek karakovan ballarını 0,5 kilogram ve 1 kilogramlık metal ve ahşap kutularda, süzme karakovan ballarını ise 450, 680 ve 870 gramlık cam kavanozlarda satışa sunuyor. Honey Leaves ürünlerini kendi internet sitesi www.aselbal.com’un yanı sıra Trendyol, Hepsi Burada ve N11 gibi e-Ticaret sitelerinden satın almak mümkün.

Gerçek ve güvenilir bal nasıl anlaşılır?

• Bir bardak sıcak su içerisine konulacak 1 tatlı kaşığı bal, su ile hemen etkileşime geçmez, yani suyun içinde hemen dağılmaz.

• Gerçek bal, kristalize olur ve donar. Bal kavanozunuzun alt kısımları donma yapar ise hakiki baldır.

• Gerçek, katkısız bal ateşe dayanıklıdır ve kolay kolay yanmaz.

• Balı yedikten sonra tadı 15-20 saniye daha damağınızda kalıyorsa, o bal gerçek baldır.

• Gerçek bal kaşıkla alındığı zaman kesintisiz akar.

• Buzdolabında yaklaşık bir ay bekleyen balın krem ya da tereyağı kıvamına gelmesi, balın hakiki olduğunu gösterir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.